A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новооржицька громада
Полтавська область, Лубенський район

Проведення  обов’язкових попередніх та періодичних профілактичних медичних оглядів.

Дата: 10.01.2023 09:27
Кількість переглядів: 58

   Проведення  обов’язкових попередніх та періодичних профілактичних медичних оглядів.

Фото без опису

 

     Лубенське районне управління Головного управління  Держпродспоживслужби в Полтавській області нагадує про необхідність проходження обов'язкових попередніх та періодичних профілактичних медичних оглядів працівниками окремих професій, виробництв та організацій, діяльність яких пов'язана з обслуговуванням населення (згідно зі ст. 21 Закону України від 06.04.2000 № 1645-ІІІ «Про захист населення від інфекційних хвороб» та ст. 26 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення»).

   Перелік професій, виробництв і організацій, працівники яких зобов'язані проходити профілактичний медичний огляд та порядок проведення обов'язкових профілактичних медоглядів регулюється Постановою Кабінету Міністрів України № 559 від 23.05.2001 «Про затвердження переліку професій, виробництв та організацій, працівники яких підлягають обов'язковим профілактичним медичним оглядам, порядку проведення цих оглядів та видачі особистих медичних книжок».

   Організація проходження працівниками обов'язкових попереднього, періодичних, а також позачергових профілактичних медоглядів у строки, установлені наказом МОЗ України від 23.07.2002 № 280 «Щодо організації проведення обов'язкових профілактичних медичних оглядів працівників окремих професій, виробництв і організацій, діяльність яких пов'язана з обслуговуванням населення й може призвести до поширення інфекційних хвороб», покладається на їх роботодавця.

   Власники підприємств, установ, організацій або уповноважені ними органи несуть відповідальність згідно з чинним законодавством за організацію та своєчасність проходження працівниками обов'язкових медичних оглядів і допуск їх до роботи без наявності необхідного медичного висновку.

 

Відділ державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Лубенського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь