Новооржицька громада
Полтавська область, Лубенський район

Податкова інформує

Для суб’єктів господарювання, які здійснюють розрахункові операції у готівковій та/або безготівковій формі із застосуванням РРО/ПРРО під час торгівлі підакцизними товарами!

Для суб’єктів господарювання, які здійснюють розрахункові операції у готівковій та/або безготівковій формі із застосуванням РРО/ПРРО під час торгівлі підакцизними товарами!        Оржицька державна податкова інспекція Головного управління ДПС у Полтавській області нагадує нагадує, що з 1 січня 2023 року починають діяти нові коди згідно з Українським класифікатором товарів зовнішньоекономічної діяльності (далі – УКТ ЗЕД), запроваджені Законом від 19.10.2022 № 2697-IX «Про Митний тариф України». Коди УКТ ЗЕД, затверджені попереднім Законом від 04.06.2020 № 674-IX «Про Митний тариф України» втратили чинність з 01 січня 2023 року.

15:28 20.03.2023

Послідовність дій при реєстрації ПРРО

Послідовність дій при реєстрації ПРРО               Оржицька державна податкова інспекція Головного управління ДПС у Полтавській області нагадує платникам податків  про необхідність використання реєстраторів розрахункових операцій при розрахунках зі споживачами у визначеному законодавством порядку.

15:27 20.03.2023

Деклараційна кампанія – 2023

Деклараційна кампанія – 2023: Граничні строки сплати податкових зобов’язань, визначених у податковій декларації про майновий стан і доходи        Оржицька державна податкова інспекція Головного управління ДПС у Полтавській області повідомляє строки сплати податкових зобов’язань:

08:27 14.03.2023

Вирішили стати підприємцем, що обов’язково треба зробити?

Вирішили стати підприємцем, що обов’язково треба зробити?               Оржицька державна податкова інспекція Головного управління ДПС у Полтавській області нагадує платникам податків та громадянам про необхідність реєстрації суб’єктами господарювання у випадку здійснення системної господарської діяльності з продажу товарів (надання послуг).

08:26 14.03.2023

Як здійснюється скасування реєстрації ПРРО?

Як здійснюється скасування реєстрації ПРРО?        Фахівці Оржицької державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Полтавській області повідомляють, що скасування реєстрації програмного реєстратора розрахункових операцій (далі – ПРРО) здійснюється на підставі Заяви про реєстрацію програмних реєстраторів розрахункових операцій за формою № 1-ПРРО (ідентифікатор форми J/F1316604) з позначкою «Скасування реєстрації», яка подається за основним місцем обліку суб’єкта господарювання як платника податків засобами Електронного кабінету чи засобами телекомунікацій, або на підставі Повідомлення про виявлення несправностей програмного реєстратора розрахункових операцій за формою № 2-ПРРО (ідентифікатор форми J/F1316701) з позначками «несправність» або «крадіжка пристрою чи компрометація ключа» шляхом виключення його з реєстру програмних реєстраторів розрахункових операцій та закриття фіскального номера, який не підлягає використанню надалі.                 

13:28 06.03.2023

«Деклараційна кампанія-2023. Податкова знижка». 

Сеанс телефонного зв'язку «гаряча лінія» в Оржицькій ДПІ               У Центрі обслуговування платників Оржицької державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Полтавській області відбувся сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» на тему: «Деклараційна кампанія-2023. Податкова знижка». 

13:28 06.03.2023

Чи діють під час війни санкції за порушення застосування РРО?

Чи діють під час війни санкції за порушення застосування РРО?               Оржицька ДПІ Головного управління ДПС у Полтавській області повідомляє, що відповідно до пункту 12 розділу ІІ «Прикінцеві положення» Закону України від 06 липня 1995 року №  265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» (далі- Закон №265/95-ВР) тимчасово, на період до припинення або скасування воєнного стану на території України, санкції за порушення вимог Закону № 265/95-ВР не застосовуються, крім санкцій за порушення порядку здійснення розрахункових операцій при продажу підакцизних товарів.

10:27 21.02.2023

Декларування доходів – це особистий внесок кожного українця у підтримку Держави

Декларування доходів – це особистий внесок кожного українця у підтримку Держави               У Центрі обслуговування платників Оржицької ДПІ Головного управління ДПС у Полтавській області відбулась тематична зустріч начальника податкової інспекції Раїси Мазняк з платниками податків.

08:45 14.02.2023

Інформація для платників-спрощенців третьої групи

Про додаток 2 для платників-спрощенців третьої групи          Оржицька ДПІ ГУ ДПС у Полтавській  області інформує: за який звітний період подається Додаток 2 у складі податкової декларації платника ЄП третьої групи на період дії воєнного, надзвичайного стану в Україні ФОП, що використовують особливості оподаткування, встановлені п. 9 підрозд. 8 розд. ХХ «Перехідні положення» ПКУ.

10:24 30.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь