Новооржицька громада
Полтавська область, Лубенський район

Податкова інформує

Режим роботи контролюючих органів щодо приймання податкової звітності та інших документів на час  воєнного стану

Режим роботи контролюючих органів щодо приймання податкової звітності та інших документів на час  воєнного стану        Оржицька ДПІ ГУ ДПС у Полтавській області нагадує, що Державна податкова служба України (далі – ДПС) працює в оперативному режимі (окрім центрів обслуговування платників) та продовжує забезпечувати ведення обліку податків, зборів, платежів та єдиного внеску з метою наповнення бюджету.       Інформаційно-довідкові послуги та консультації платники можуть отримати у Контакт-центрі ДПС за тел.: 0-800-501-007 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів).       Громадяни, які перебувають за межами України, мають можливість зателефонувати до Контакт-центру зі стаціонарного або мобільного телефону за номером: +380 44 454 16 13.       У територіальних органах ДПС працюють «гарячі лінії» для надання консультацій платникам податків https://tax.gov.ua/data/files/266745.docx       Електронні сервіси ДПС та Електронний кабінет працюють, але з певними обмеженнями, що зумовлено необхідністю захисту прав платників.       Згідно з п.п. 69.18 п. 69 підрозд. 10 розд. ХХ «Перехідні положення» Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI зі змінами та доповненнями тимчасово, на період до припинення або скасування воєнного стану на території України, з метою захисту прав платників, збереження та захисту даних надання електронних сервісів та приймання електронних документів від платників податків здійснюються у робочі дні з 8 до 18 години.       Про особливості роботи електронних сервісів можна дізнатись за посиланням: https://tax.gov.ua/media-tsentr/novini/576184.html       Для зручності, комфортності платників податків в умовах дії правового режиму воєнного стану відповідно до Указу Президента України від 24 лютого 2022 року № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні» зі змінами та доповненнями сервісне обслуговування платників податків (платників єдиного внеску), зокрема, надання адміністративних послуг, виконання інших функцій сервісного обслуговування здійснюється органами ДПС незалежно від місця обліку платника податків. 

08:50 25.10.2022

Щодо порядку відкриття та ведення поточних рахунків із спеціальним режимом використання в національній та іноземних валютах, банківських металах для цілей одноразового декларування

Щодо порядку відкриття та ведення поточних рахунків із спеціальним режимом використання в національній та іноземних валютах, банківських металах для цілей одноразового декларування       Фахівці Оржицької ДПІ ГУ ДПС у Полтавській  області інформують, що порядок відкриття та ведення поточних рахунків із спеціальним режимом використання в національній та іноземних валютах, банківських металах для цілей одноразового (спеціального) добровільного декларування здійснюється відповідно до Положення  яке затверджено постановою Правління Національного банку України від 02 вересня 2022 року № 200.

11:13 03.10.2022

Одноразове (спеціальне) добровільне декларування продовжено до 1 березня 2023 року (Оржицька ДПІ Головного управління ДПС у Полтавсьткій області)

Зміни в податковому законодавстві щодо благодійної допомоги (Оржицька ДПІ Головного управління ДПС у Полтавсьткій області)

11:45 09.09.2022

Пільги щодо сплати земельного податку, які встановлені для фізичних осіб (Оржицька ДПІ Головного управління ДПС у Полтавській області)

Пільги щодо сплати земельного податку, які встановлені для фізичних осіб (Оржицька ДПІ Головного управління ДПС у Полтавській області)

11:32 08.07.2022

Як розрахувати дохід ФОП – платника ЄП, який подав заяву щодо переходу на спрощену систему оподаткування з особливостями, встановленими п. 9 підрозд. 8 розд. ХХ «Перехідні положення» ПКУ в середині місяця?(Оржицька ДПІ Головного управління ДПС у Полт

Як розрахувати дохід ФОП – платника ЄП, який подав заяву щодо переходу на спрощену систему оподаткування з особливостями, встановленими п. 9 підрозд. 8 розд. ХХ «Перехідні положення» ПКУ в середині місяця?(Оржицька ДПІ Головного управління ДПС у Полтавській області)

11:23 08.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь